ΛΕΥΚΩΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε τις εμπειρίες, όσων θέλησαν να τις μοιραστούν μαζί μας, ή καταχωρείστε την δική σας γνώμη   εδώ    Θα ανοίξει νέο παράθυρο και θα μπορείτε να γράψετε κι εσείς, την δική σας κριτική. Είναι σημαντικό και βοηθά στο να γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

 

Είμαι ένα κορίτσι με διατροφικές διαταραχές από πολλή μικρή ηλικία.Για διάφορους λόγους τα τελευταία 4 χρόνια η ζυγαριά μου εκτινάχθηκε 22 κιλά πάνω! είχα χάσει την μπάλα και κάθε μπούσουλα.Με σύστησε στην Φωτεινή μια φίλη μου και αποφάσισα για πρώτη φορά στη ζωή μου, να το κάνω σωστά χωρίς εξαντλητικές και ανούσιες προσπάθειες. Ξεκίνησα με την Καλούδη κι από το πρώτο ραντεβού αισθάνθηκα ότι με βάζει στο σωστό δρόμο σκέψης αλλά και πράξης.Κατάλαβα ότι για εκείνη παίζει τον ίδιο ρόλο , το πως σκέφτεσαι γύρω από την διατροφή αλλά και το πως πράττεις.Είναι αυστηρή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ αλλά συνάμα τόσο γλυκιά μαζί σου! Δεν σου αφήνει περιθώρια να παραστρατήσεις . Αρχικά γιατί οι επισκέψεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα και επιπλέον αυτή η θέληση και η πειθαρχία που σου μεταδίδει σου θυμίζει πάντα τον αρχικό σου στόχο και σε κάνει να προσπαθείς , πάνω απ'όλα για σένα . Η Φωτεινή ενδιαφέρεται ολοκληρωτικά! Για την ζωη σου την καθημερινότητά σου την ψυχολογία σου, καθώς πιστευει πως όλα είναι μια αλυσίδα.Κλείνω σήμερα που γράφω 1 μήνα μαζί της , και είμαι 7 κιλά λιγότερο.Ούτε εγώ δεν το πιστεύω. Ούτε το αποτέλεσμα ούτε την πειθαρχία που "ξύπνησε" μέσα μου .καθώς ποτέ δεν κατάφερνα να κάνω διαιτα πάνω από 4 ημέρες.Ενώ είχα προσπαθήσει άπειρες φορές. Τις μηδενίζω όλες μαζί της και ανυπομονώ για την συνέχεια

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου , για κάθε συμβουλή, για κάθε μπράβο, για κάθε μέρα...

ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

 

 

Η Φωτεινή είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, εκτός από εξαιρετική επαγγελματίας. Σε εμπνέει να συνεχίσεις δυνατά, για τα καλύτερα αποτελέσματα και εννοείται να τα πετύχεις! Η δική μου εμπειρία ήταν καταπληκτική, ένιωσα πάρα πολύ άνετα μαζί της, σαν να ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Έχασα το λίπος και τα κιλά μου χωρίς να το καταλάβω! Είναι καταπληκτική!!!

ΤΡΙΤΣΗ ΝΑΝΤΙΝΑ

 

 

Η Φωτεινή είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος και εξαιρετική στην δουλειά της. Ξέρει από πριν τις ανάγκες του σώματός μας και είναι πολύ διακριτική. Είναι αυστηρή στο πρόγραμμα Διατροφής αλλά, όσο πρέπει. Μου έμαθε να αγαπώ το σώμα μου και να καταλαβαίνω τις ανάγκες του, καθώς με την βοήθεια της Διαιτολόγου μου ανέπτυξα σωστές διατροφικές συνήθειες.

 Φωτεινή Καλούδη σας ευχαριστώ για όλα!!!

ΠΑΝΑΓΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

 

 

 

Μου έμαθες να κατανοώ την διατροφική αξία!

Μου έμαθες πως, μέσα στην μέρα μου να μοιράζω τα γεύματά μου αλλά και πως να τρώω σωστά.

Λίγο αυστηρή, αλλά τελικά αυτό ήταν που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω ΔΥΝΑΜΙΚΑ & να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα.

Κωνσταντίνα Γ. 

 

 

Κα Φωτεινή Καλούδη:Μια Σύγχρονη γυναίκα με πολλή χαρά για εργασία και δυναμική, από τις σπάνιες των ημερών μας!

Άψογη συνεργασία, πάντα με μέτρο και λογική.  Με βοηθήσατε πολύ να μάθω τον εαυτό μου, να βάλω μέτρα και σταθμά!!!

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Με εκτίμηση

Νεράντζη Μαρία

 

Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ καλή!

Η Φωτεινή ήταν άψογη στην δουλειά της και με βοήθησε ώστε να γίνω καλύτερη με τις διατροφικές μου συνήθειες και να διαμορφώσω το σώμα μου. Την ευχαριστώ για αυτή την εμπειρία, την συνεργασία και τα μαθήματα που μου έδωσε

Κ.Ι.

 

Άψογη συνεργασία που με βοήθησε να φτάσω το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια έχοντας ενέργεια χωρίς να πεινάσω ούτε μία μέρα! Το διαιτολόγιό μου με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τί τρώω και να εδραιωθεί ως μια υγιεινή συνήθεια.

Χρύσα Π.

 

  Εκπληκτικός άνθρωπος που στέκεται δίπλα στον πελάτη σε όλη την διαδικασία της απώλειας βάρους.

Εξαιρετική επαγγελματίας, αρτίως καταρτισμένη, προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα και στη συνέχεια να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστώ ειλικρινά!

Σταματακάκου Μαρία

 

 

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, το να απευθυνθώ σε διαιτολόγο. Αρχικά ήμουν δύσπιστος. Γνωρίζοντας όμως τη Φωτεινή στην συνέχεια, όλες οι αμφιβολίες μου καταρρίφθηκαν!

Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και σου εξηγεί με λεπτομέρεια  βήμα βήμα  για την προσπάθεια που κάνεις. Σε εμψυχώνει να συνεχίσεις μέχρι τον τελικό σου στόχο. Το πρόγραμμα Διατροφής  που μου έδωσε ήταν σε λογικά πλαίσια , με εύκολα γεύματα και κυρίως δεν πείνασα. Είχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, τηρώντας φυσικά το πρόγραμμά μου πιστά.

Φωτεινή σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Μπορώ να πω πως έχει αλλάξει η ζωή μου. Μπράβο, να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ

 

‘Όλα καλά ! Ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας Φωτεινή Καλούδη

ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Έφτασα στο στόχο μου σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα! Η Φωτεινή με βοήθησε και μου έλυσε πολλές απορίες που είχα. Τα γεύματα ήταν αρκετά καλά και εύκολα.  Ευχαριστώ πολύ.

Συμεώνογλου Ζάχος

 

 

Φωτεινή Καλούδη είσαι και άψογη και τέλεια! Κάνω έξι μήνες διατροφή και έχασα 11 κιλά. Με την καλή σου ψυχική ηρεμία και την πλούσια μεσογειακή διατροφή που μας προσφέρεις! 

Μπαλέ Φωτεινή

 

 

Η εμπειρία μου ήταν καλή. σε σχέση με πολλές διατροφές που έχω ακολουθήσει αυτή μου ήταν η πιο εύκολη. Από κάποιο σημείο και μετά δεν μου έλειπε τίποτα σε φαγώσιμο!

Το σημαντικό για μένα είναι ότι με παρακολουθούσε κάθε εβδομάδα και η Διατροφή μου ΔΕΝ ήταν κάτι μονότονο (όλο ψητά και κοτόπουλο)

Επίσης σαν εργαζόμενη είχα το ίδιο φαγητό κάθε δύο μέρες και ήταν μεγάλη ευκολία.

Η Φωτεινή με βοήθησε πολύ να φτάσω το στόχο μου κι αυτό για μένα είναι σημαντικό μετά από χρόνια προσπάθειας!

ΤΟΥΡΛΗ ΜΑΙΡΗ

 

 

Το πρόγραμμα διατροφής με βοήθησε αρκετά στο να μάθω πως πρέπει να τρέφομαι, όχι μόνο τους μερικούς μήνες δίαιτας, αλλά σε όλη μου τη ζωή, προκειμένου να μην λείπει τίποτα από τον οργανισμό μου. Μου άρεσε το ότι στο πρόγραμμα υπήρχαν και τροφές που ήταν πιο νόστιμες από όσο θα περίμενε κάποιος όταν ακούει την λέξη "δίαιτα" και "διαιτολόγιο" . Η κυρία Καλούδη σε όλο το διάστημα με υποστήριζε σε καλές και κακές στιγμές, δίνοντας μου κουράγιο και όρεξη να συνεχίσω!

Ρ.Μ.

 

 

Για άνθρωπο ο οποίος δεν είχε κάνει ποτέ του, ούτε διατροφή ούτε δίαιτα, ούτε κάτι παρεμφερές και ήμουν και λίγο δύσπιστη με τους διατροφολόγους και τις διατροφές...είμαι απλά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!

Δεν πείνασα ούτε μία μέρα (εντάξει μία μόνο...) και έμαθα να τρώω σωστά, χωρίς να αλλάξω εντελώς τις διατροφικές μου συνήθειες.

Επίσης (πολύ σημαντικό!) τα φαγητά ήταν απλά και καθημερινά ή και μαμαδίστικα θα έλεγα!

Τέλος η συνεργασία ήταν άψογη. Υπήρχε κατανόηση στο θέμα τον ραντεβού και της δυσκολίας του επαγγελματικού μου τομέα (βάρδιες κλπ).

Σας πρότεινε σε μένα η πεθερά μου και την ευχαριστώ! Σας πρότεινα, σας προτείνω και θα συνεχίσω να σας προτείνω σε όποιον θέλει να αισθάνεται όμορφα και να τρώει υγιεινά.

Σας ευχαριστώ!!!

ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΜΑΡΙΑΝΑ

 

 

Ήταν όλα μια χαρά! Υπήρχαν μέρες πείνας ,αλλά με τις συμβουλές σου τις ξεπέρασα κι αυτές! Χάσαμε γρήγορα τα κιλά κι αυτό ήταν το ιδανικό ! Ευχαριστώ πολύ για όλα και δεν θα χαθούμε

Π.ΚΑΡΜΕΛΙΝΑ  

 

 

Στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολα, επειδή απλά δεν το είχα συνηθίσει. Με τον καιρό όμως και καθώς έχανα βάρος άρχιζα και το συνήθιζα περισσότερο. Με λίγα λόγια ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες! Η συνεργασία μου με την κ Φωτεινή ήταν πάρα πολύ όμορφη και αληθινή επειδή έλεγα ό.τι με απασχολούσε και πάντα βρίσκαμε λύση.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

 

 

Η πρώτη μου επαφή με την Φωτεινή ήταν αυτό που περίμενα. Κατάλαβε αμέσως τι ακριβώς με ενδιέφερε και έτσι με την αποτελεσματική βοήθειά της έφτασα στο αποτέλεσμα που ήθελα. Η βοήθεια και η συνεργασία της άψογη.

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα  

ΚΑΒΒΑΣΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

 

Η Φωτεινή Καλούδη είναι άψογη επαγγελματίας και είναι σίγουρο ότι αν ακολουθήσετε πιστά τις συμβουλές της θα επιτύχετε τον στόχο σας !!!! Η Φωτεινή είναι τέλεια, να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που θα σας καθορίσει και θα βγείτε κερδισμένοι έτσι κι αλλιώς ! Είναι αυστηρή και μπορώ να πω ότι αγχώνεται για να χάσεις τα κιλά που έχεις βάλει στόχο !!!  Από τα 117 κιλά έφτασα στα 98 μέσα σε 4 μήνες !!! Φωτεινούλα μας γλυκειά σε ευχαριστούμε για όλα και συνεχίζω ακάθεκτα και για άλλα κιλά !!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή !!!

ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

   

 

   Η σνεργασία μας με την Φωτεινή Καλούδη ήταν άψογη! Η Διατροφή που μου πρότεινε ήταν απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις συνήθειές μου .   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 

 

 

     Η δικιά μας γνωριμία έχει γίνει πριν από αρκετά χρόνια!

Έτσι, μετά από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και το περιττό βάρος που απέκτησα, ήξερα που να έρθω. 
Εσύ έκανες τα τελευταία "ΔΥΣΚΟΛΑ" κιλά να φαίνονται παιχνιδάκι. Με τις εβδομαδιαίες συναντήαεις και τις συμβουλές διατροφής σου, φτάσαμε στο τέλος. Πλέον ανοίγω την ντουλάπα μου και φοράω ο,τι μου αρέσει, χωρίς να σκέφτομαι αν θα με δείχνει παχιά. Γιατι πολύ απλά δεν θα με δείχνει! 
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το καλό που μου έκανες και εύχομαι να μην σε ξαναχρειαστώ ....
ΣΟΦΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ
 
 

           Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να γράψω για την εμπειρία μου!

10 μήνες και 20 κιλά χαμένα! Μετά από αναρίθμητες αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερα με την βοήθεια της Φωτεινής να απαλλαγώ , όχι μόνο από τα παραπανίσια κιλά μου, αλλά και από θέματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν.
Κ. Φωτεινή σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας και που ήσασταν πάντα κοντά μου να με επαναφέρετε στον στόχο μου!
Νίκη Β. 

 

 

       Η κ. Καλούδη είναι η καλύτερη διαιτολόγος που συνάντησα ποτέ! Έχω συνεργαστεί και με άλλους διαιτολόγους στο παρελθόν αλλά η Φωτεινή Καλούδη δεν συγκρίνεται . Καταρχάς είναι πάντα χαμογελαστή και το χαμόγελο είναι απαραίτητο στη ζωή μας . Με βοήθησε πάρα πολύ να αδυνατίσω, χωρίς να μου λείψει τίποτα. Έτσι δεν κουράστηκα με την δίαιτά μου και δεν την παράτησα.

  Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να αδυνατίσω και να χαίρομαι να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

ΛΙΒΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 

 

 

Η εμπειρία μου μαζί σας ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε ένα τέτοιο πρόγραμμα Διατροφής.
Μου άρεσε που πιστέψατε σε εμένα και εμπιστεύτηκα και εγώ εσάς. Παρέμεινα συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη και με την στήριξή σας βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ πολύ 
Δ.Ξ.
 

 

Η απόφασή μου να πάω σε διαιτολόγο ήταν τελικά η καλύτερη για την βελτίωση της ζωής μου σε πολλά επίπεδα . Όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα διατροφής δεν ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, αλλά με την βοήθεια της διαιτολόγου όλα πήγαν μια χαρά και τώρα βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νιώθω ΥΠΕΡΟΧΑ . Συνιστώ σε όσους θέλουν να χάσουν κάποια κιλά να μην το καθυστερούν και να ξεκινήσουν άμεσα την σωστή διατροφή πάντα με τις συμβουλές της Φωτεινής Καλούδη.

ΚΛΕΙΩ  ΝΤΑΛΚΟΥΡΑ   

 

         

         Από την συνεργασία έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Όταν ξεκίνησα ήμουν αγχωμένη για το αν θα καταφέρω να χάσω τα κιλά που ήθελα.  Η Φωτεινή  με βοήθησε πολύ, με συζήτηση και πολλή  σωστή δουλειά να διορθώσω κυρίως την διατροφή αλλά να χάσω και τα κιλά  που ήθελα.   Επαγγελματίας, φιλική και συζητήσιμη. 

Ρούσκα Ελένη 

 
 
 
 

Η εμπειρία που απέκτησα μετά την ολιγόμηνη συνεργασία μας είναι πολύ θετική. Εσείς δεν έχετε να βελτιώσετε κάτι, είστε πολύ καλή αρκεί εμείς να ακολουθούμε σωστά και με ακρίβεια αυτά που μας λέτε! Δεν έχω συγκριτικά στοιχεία από άλλους διαιτολόγους, αλλά νομίζω ότι είστε αυτή που πρέπει. Είμαι ευχαριστημένη αν τηρήσω αυτά που έμαθα. Ελπίζω να αργήσω να σας επισκεφτώ πάλι. Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή Καλούδη

Αναστοπούλου Φωτεινή

 

 

Όπως σας είχα πει όταν ξεκίνησα στο πρώτο ραντεβού μας, επέλεξα εσάς από την ιστοσελίδα σας και συγκεκριμένα διαβάζοντας τα σχόλια που είχε! Δεν μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου. Έχασα τα κιλά που ήθελα με την διατροφή που μου δώσατε και το κυριότερο με κάνατε να  καταλάβω,  πως πρέπει να αγαπώ το σώμα μου  και να είμαι ικανοποιημένη με την προσπάθειά μου. Οι συμβουλές σας ήταν πολύ χρήσιμες αν και μερικές που αφορούσαν γυναικολογικά θέματα, με τρόμαξαν, ενώ πιστεύω δεν χρειαζόταν.

Σας ευχαριστώ

Κατερίνα Χονδρομπίλα      

 

 

Η εμπειρία μου στην προσπάθειά μου να χάσω κάποια κιλά ήταν αρκετά καλή! Παρόλο που δεν το είχα προσπαθήσει άλλη φορά ομολογώ ότι είχα κάποιες επιφυλάξεις (αν θα μπορούσα να χάσω τα κιλά). Τώρα μπορώ να πω ότι με ένα καλό πρόγραμμα και υπομονή , μπορείς να χάσεις τα παραπανίσια κιλά, ανάλογα με το στόχο που θα βάλεις και το χρονικό διάστημα που θα διαθέσεις σε αυτή  την προσπάθεια.

Βαβουράκη Ευαγγελία 

 

 

'Oταν ο ενήλικας χάσει τον έλεγχο του βάρους του και εγκλωβιστεί σε πολλά κιλά, χάνει ένα κομμάτι του εαυτού του. Όταν μου συνέβει το παραπάνω, δεν περίμενα ότι θα ανακτήσω ισορροπία ζωής χωρίς να είμαι εξαρτημένη από το φαγητό. Αυτό το κατάφερα όταν αποδέχθηκα την κατάρτιση της διαιτολόγου μου  κ.Καλούδη και αποφάσισα πως η νέα κατάσταση θα πρέπει να έχει διάρκεια. Πολλά κιλά σημαίνουν πολλά διατροφικά λάθη που γίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν για κάποιο  χρόνο ακολουθήσεις ισορροπημένη διατροφή, το σώμα ανταποκρίνεται και επανέρχεται στο φυσιολογικό του βάρος. Αυτό λοιπόν στο οποίο εξασκήθηκα μέσα από το πρόγραμμα είναι η συνέπεια σε νέα, προς εμένα, δεδομένα διατροφής. Τα οποία με την σειρά τους με απαλλάσσουν από το μεγάλο μου εθισμό στην ζάχαρη. Ευχαριστώ την Καλούδη Φωτεινή για την προοπτική  μιας νέας ζωής, και για την προσοχή που μου έδειξε όλες εκείνες τις φορές και  ήταν μαζί μου, όταν εγώ ήμουν "μακριά" από το διαιτολογικό πρόγραμμα που ακολουθούσα!

     Ν.Α.

 

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανθρωπο που κατάφερε με τις γνώσεις και την υπομονη του να κόψω τις ενέσεις ινσουλίνης και να είμαι ρυθμισμένη αυτή τη στιγμή μόνο με χάπια και συνεχίζω! Τέλεια Φωτεινή, σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Άννα Μιλάνου

 

 

  Πιστεύω ότι έμαθα αρκετά πράγματα και ακόμα μαθαίνω, όσον αφορά τη σημαντικότητα των γευμάτων ξεχωριστά. Όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και υπάρχει λόγος που τρώμε κάθε τι.   Εκτός από το πρόγραμμα  Διατροφής όμως, πιστεύω παίζει ρόλο και ο άνθρωπος. Οπότε θεωρώ πως, όπως σε όλες τις σχέσεις, αν δεν υπάρχει χημεία εμπιστοσύνη και κατανόηση δεν λειτουργεί τίποτα.

Έτσι κι εδώ!

Σε ευχαριστώ πολύ Φωτεινή Καλούδη (μέχρι τώρα) και συνεχίζουμε

Ελισάβετ Ψωμά 14/6/2017   

 

 

Πρώτη φορά που επισκέφτηκα Διαιτολόγο και η εμπειρία αλλά και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικά.

¨Ημουν αρκετά διστακτική στην αρχή λόγω της άγνοιας που είχα, αλλά με την βοήθεια της κ. Καλούδη και της ασφάλειας που μου "έβγαλε" , όχι μόνο με βοήθησε να χάσω τα αρκετά παραπάνω κιλά που είχα, αλλά μου έδειξε πως να τρώω σωστά στην μετέπειτα ζωή μου,

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Κλ.Β.

 

 

Τι να πρώτο πω....φιλική, ευγενική, ευχάριστη κ υπομονετική!. Ξέρει την δουλειά της κ σε καθοδηγεί όπως πρέπει. Δεν είναι τυχαίο 25 χρόνια καριέρας.

Κατσάνη Ανδριανή

 

 

Η συνεργασία με την Διαιτολόγο ήταν καλή! Τα αποτελέσματα από την Διατροφή ήταν πολυ΄καλά !!! Κάποιες φορές βέβαια υπήρχε πίεση και αγχος για την ολοκλήρωση και τα αποτελέσματα του εβδομαδιαίου προγράμματος

Κ.Α.

 

 

Ήρθα στο γραφείο της Φωτεινής προβληματισμένος και μπερδεμένος. Άριστη επαγγελματίας με βοήθησε όχι μόνο να χάσω βάρος , αλλά ένιωσε τις δικές μου ανάγκες και το φορτωμένο πρόγραμμά μου , οπότε ρύθμισε την διατροφή πάνω μου. Κυρίως μου έμαθε να είμαι αυτό που τρώω και τρόπους ώστε να μην αποκτήσω διατροφικά "απωθημένα" αλλά και να τρώω υγιεινά και ισορροπημένα ! Το ταξίδι δεν τελείωσε ... Ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα .

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

ΠΑΛΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

Για αρκετό καιρό επιθυμούσα να χάσω κάποια περιττά κιλά, τα οποία δυσχέραιναν την καθημερινότητά μου. Αποφάσισα λοιπόν μετά από προτροπή συγγενικού μου προσώπου, να επισκεφθώ την κυρία Φωτεινή Καλούδη. Οι συμβουλές της , το πρόγραμμα διατροφής που μου έδωσε, απόλυτα προσαρμοσμένο στις προσωπικές μου ανάγκες και η εξαιρετική συμπεριφορά της απεναντί μου, αποτελέσαν πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθειά μου.

Αφενός μεν πέτυχα τον στόχο μου, έχασα δηλαδή τα περιττά κιλά που επιθυμούσα, αφετέρου δε έμαθα να φέρομαι σωστά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μου.

Αισθάνομαι όχι μόνο ελαφρύτερη αλλά κυρίως υγιής! κ.Καλούδη σας ευχαριστώ πολύ! 

Σ.Τ.

 

 

   'Oταν πρωτοήρθα στο διαιτολογικό γραφείο "Σύγχρονη Διαιτητική" είχα μόλις βγει από την χιλιοστή αποτυχημένη προσπάθειά μου, για να χάσω αυτά τα 10 κιλά που για κάποιο λόγο -που τότε δεν πολυκαταλάβαινα- ξαναγυρνούσαν πάντοτε πίσω. Ήμουν εξαντλημένη , απογοητευμένη και απίστευτα αγχωμένη, αφού όλες οι προηγούμενες απόπειρες μου είχα πέσει στο γκρεμό.

 Το σημαντικότερο που έμαθα μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι κάτι το οποίο δεν διανοούμουν ποτέ: να κάνω υπομονή! Όταν προσπαθείς να χάσεις εκείνα τα κιλά που σου προκαλούν θλίψη  κάθε μέρα το επικρατέστερο συναίσθημα είναι η ανυπομονησία . Μαζί με την κ. Φωτεινή Καλούδη έμαθα να έχω επιμονή και υπομονή για να αλλάξω πρώτα το μυαλό μου και μετά το σώμα μου! Οφείλω να ομολογήσω ότι ο καιρός κύλησε σαν νερό και  τώρα είμαι εδώ και γράφω αυτά τα λόγια, έχοντας φτάσει τον στόχο μου και εξαιρετικά πεπεισμένη ότι αυτό το πολυτάραχο κεφάλαιο της ζωής μου έκλεισε για πάντα!

Μια απόφαση ήταν! Μια απόφαση που μου άλλαξε τη ζωή!      

Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή !

Σιδηροπούλου Μαριλένα                                                                                     

 

 

   

   Τίποτα δεν ήταν τυχαίο!  Άψογος επαγγελματισμός, μελετημένα προγράμματα, έξυπνοι συνδυασμοί και τα αποτελέσματα ήταν ανέλπιστα.   Όταν επισκέφτηκα τη διατροφολόγο ήμουν αγχωμένη καθώς επρόκειτο να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που απαιτούσε την απώλεια και κατόπιν την σταθεροποίηση του βάρους μου.  Περίπου 8 (οκτώ) κιλά σε 2 μήνες που δεν κατάφερα να τα χάσω μόνη μου μετά την εγκυμοσύνη παρόλο που προσπάθησα σκληρά. Η  κ. Καλούδη  έχοντας το "κλειδί",  ξεκλείδωσε τον μπλοκαρισμένο μεταβολισμό μου και μετέτρεψε την προσπάθεια μου σε παιχνίδι.  

   Π.Σ.

 

 

Γύρω στα τέλη του Σεπτεμβρίου πήρα την απόφαση να κάνω την πρώτη προσπάθεια-απόπειρα για να "βγάλω" από πάνω μου τα αρκετά περιττά κιλά που είχα, τα οποία με έκαναν να μην νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έπαιρνα μαζί μου άλλη μία "Κωνσταντίνα" και είχα κουραστεί πάρα πολύ! Ερχόμενη εδώ (στο διαιτολογικό γραφείο) αρχικά μου φάνηκε περίεργο , το πώς μέσα από την διατροφή , υγιεινή πάνω από όλα, θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Κι όμως, η συνταγή της Φωτεινής ΠΕΤΥΧΕ . Όχι απλά πέτυχε αλλά μου έμαθε το πως να τρώω και πως πρέπει να κάνω τα γεύματά μου χωρίς να στερηθώ τίποτα! Η αρχή είναι δύσκολη αλλά είχα την υποστήριξη της διαιτολόγου μου.  Προφανώς υπάρχουν και κάποια σκαμπανεβάσματα, κάπου κάπου κουράζεσαι αλλά θέλει προσπάθεια και πείσμα μέχρι να φτάσεις τον στόχο σου.   Η συνεργασία μας ,μπορώ να πω ήταν και είναι απλά μοναδική. Ίσως θα ήθελα να με πίεζε λίγο περισσότερο ...ίσως...

Υ.Γ.: Πριν έρθω ζήλευα τα πάντα! και τα έτρωγα κιόλας! Πρέπει να δηλώσω ότι πλέον δεν λαχταρώ τίποτα .Τελείωσε εκείνη η παλιά κακή περίοδος, έμαθα τι σημαίνει διατροφή και θα συνεχίσω στα μονοπάτια της Φωτεινής Καλούδη.

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

 

 

 

 

Η εμπειρία μου για να χάσω τα κιλά μου ήταν θετική! Ενώ όταν ξεκίνησα την διατροφή  ένιωθα εγώ η ίδια λίγο περίεργα , τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα ! Είχα συνηθίσει σε άλλες διαφορετικές μεθόδους δίαιτας στο παρελθόν , αυτή την φορά όμως έκανα κάτι ξεχωριστό , ιδιαίτερο και πάρα πολύ καλό. Έχασα 18 κιλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο και είδα τον εαυτό μου όπως ήταν κάποτε. Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα με σύμμαχό μου την Φωτεινή !  Θα σύστηνα την διαιτολόγο μου ανεπιφύλακτα, όπως άλλωστε έχω ήδη κάνει, σε όποιον θέλει να ξεκινήσει δίαιτα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την συνέχεια!!!

ΚΥΡΙΑΖΗ  ΓΩΓΩ

 

 

Όλα ήταν τέλεια !

Με την βοήθεια της διαιτολόγου μου Φωτεινής Καλούδη  έχασα τα κιλά που ήθελα χωρίς ιδιαίτερο κόπο . Έμαθα βασικούς κανόνες διατροφής και συνδυασμό τροφών που με  βοήθησαν όχι μόνο να χάσω κιλά , αλλά και να έχω καλύτερη διάθεση , περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία .

Ευχαριστώ Φωτεινή...

ΕΥΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ 

 

 

Η εμπειρία μου ήταν από τις καλύτερες! Πρώτη φορά επισκέφτηκα διαιτολόγο κι η συνεργασία μας ήταν καταπληκτική. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου θα αδυνατίσεις. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και δεν θα άλλαζα κάτι. Σε ευχαριστώ Φωτεινή που με βοήθησες , τόσο γρήγορα και σχετικά εύκολα να χάσω τα κιλά που ήθελα.

Στ.  Χρ.

 

 

 

Η Φωτεινή Καλούδη αποδεδειγμένα είναι από τις καλύτερες διαιτολόγους και αξίζει κάποιος να συνεργαστεί με στόχο το χάσιμο των περιττών κιλών που βασανίζουν τους περισσότερους από εμάς! Προσωπικά  θεωρώ την Φωτεινή  την ¨ καλύτερη στον τομέα της¨. Είναι αρκετά συζητήσιμη, η διατροφή που προτείνει δεν είναι στέρησης, δεν αισθάνεσαι πείνα κατά την διάρκεια της δίαιτας, που για μένα είναι πολύ βασικό και με βοήθησε να μάθω ένα σωστό τρόπο διατροφής που θα πρέπει να ακολουθούμε και μετέπειτα. Εγώ προσωπικά της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όχι μόνο έχασα τα κιλά που ήθελα αλλά και γιατί με βοήθησε και στον τομέα της υγείας μου! 

Μουστάκα Κωνσταντίνα

 

 

 

  Θεωρώ ότι η περίοδος στην οποία ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής είναι  δύσκολη. Εγώ λόγω χαρακτήρα τη βίωσα ιδιαίτερα αγχωτικά Βέβαια παρ' όλα αυτά κατάφερα να χάσω αρκετά κιλά και αυτό ήταν η ανταμοιβή μου, η ανταμοιβή της όλης προσπάθειας! Η Φωτεινή Καλούδη προσάρμοσε ένα καλό διαιτολόγιο για μένα και τις δικές μου ανάγκες και πολλές φορές δρούσε με την συμπεριφορά της αγχολυτικά!

ΚΑΤΣΟΥΡΗ  ΕΙΡΗΝΗ 

 

 

Ξεκίνησα πρόγραμμα διατροφής με την Φωτεινή πριν 3 μήνες. Είμαι 39 χρονών και έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να χάσω τα 10-15 κιλά που κουβαλάω από την εφηβεία μου. Ημουν το μοναχοπαίδι που όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους πάνω μου! έτσι κατέληξα μια υπέρβαρη ενήλικας. Η Φωτεινή με βοήθησε να χάσω 12 κιλά με διατροφή που μου έδειξε τα λάθη που έκανα στο παρελθόν, αλλά και πως θα τρώω στο μέλλον ώστε να μην ξαναπάρω τα κιλά που έχασα. Έμαθα πως να μοιράζω τα γεύματα μες την βδομάδα αλλά και μες την μέρα. Κατάλαβα ότι πρέπει να αποφεύγω τις ακρότητες τρώγοντας άλλες φορές ελάχιστα κι άλλες υπερβολικά.  Μέσα από το διαιτολόγιο γνώρισα τι σημαίνει ισορροπημένη διατροφή.

 Τώρα είμαι στο πρόγραμμα της συντήρησης, ενθουσιασμένη για το πόσο απλά και πρακτικά έχω λύσει ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια! Ευχαριστώ πολύ την διαιτολόγο μου για όλα.  Ευχαριστώ Φωτεινή Καλούδη...

Συρακούση  Ευγενία

 
 

 

   Στο διάστημα της συνεργασίας  μας βρήκα αρκετά πλεονεκτήματα όπως επαγγελματισμό,  υπομονή,  εμπειρία, διάθεση για δουλειά, στεγανά όπως αρχές-κουλτούρα-επαγγελματική και οργανωσιακή επίγνωση, σωστή καθοδήγηση.  Ήσουν πάντα στο θέμα, παρατηρητική, με σωστή αναλογία αυστηρότητας-χιούμορ, επίμονη και συνειδητοποιημένη.

 Παρατήρησα και κάποια αρνητικά που θα ήθελα να αλλάξουν όπως η αισθητική του γραφείου   και σε μακροχρόνια προγράμματα να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Θεωρώ ότι το follow up των πελατών που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι συχνότερο.

 Έχω χαρεί πολύ που σε έχω γνωρίσει. Νομίζω πως το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα δεν είναι τα ανωτέρω και πως τα μειονεκτήματα δεν είναι αρκετά για να σε εμποδίσουν να φτάσεις το στόχο σου. Αυτό που σε κάνει μοναδική είναι το πακέτο επικοινωνίας , προφορικής και μη, με την οποία επικεντρώνεσαι στην κάθε συνεδρία. Εύχομαι να κάνεις τα μειονεκτήματα πλεονεκτήματα, να βρεις ευκαιρίες να μετατρέψεις τα εμπόδια σε avantage.

Nα παραμείνεις  Άνθρωπος...    

  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

Η κυρία Καλούδη είναι μια γυναίκα η οποία μου μετέφερε τη δυναμή της για να ξεκινήσω έναν αγώνα που βγήκα νικήτρια!!!! Η δίαιτά της είναι αποτελεσματική χωρίς καν να καταλάβω ότι βρίσκομαι σε  δίαιτα. Και αυτό για πρώτη φορά, διότι στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει πολλές δίαιτες οι οποίες με εξάντλησαν και είπα δεν θα τα καταφέρω. Κι όμως η Φωτεινή Καλούδη κατάφερε το ακατόρθωτο........

ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

 

 

Η συνεργασία με την Διαιτολόγο μου ήταν αρκετά καλή! Η Φωτεινή Καλούδη με βοήθησε πάρα πολύ και περισσότερο στον τρόπο να σκέφτομαι ΠΩΣ πρέπει να τρέφομαι . Ευχαριστώ πολύ !

Γκιτάκου Στέλλα  

 

 

Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Φωτεινή Καλούδη ήμουν 164 κιλά και απελπισμένος. Ο γιατρός μου είχε πει πως είναι ανάγκη να χειρουργηθώ γιατί οι επιπλοκές από το υπερβάλλον βάρος μου ήταν σοβαρές. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια τελευταία απόπειρα να χάσω τα κιλά μήπως γλιτώσω την επέμβαση. Διστακτικά στην αρχή αλλά με ενθουσιασμό στην συνέχεια τα κατάφερα. Η διαδικασία σίγουρα είναι πρόκληση. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και επιμονή αλλά η διαιτολόγος μου ήταν πάντα δίπλα μου να με καθοδηγεί και να με ενθαρρύνει .Εδώ και 2 χρόνια είμαι 98 κιλά! Έμαθα να τρώω καλύτερα αλλά να κάνω και τις "αμαρτίες" μου χωρίς να με επιβαρύνουν. Η αυτοπεποίθησή μου αλλά πάνω απ'όλα η υγεία μου έχουν βελτιωθεί δραματικά! Απέφυγα το χειρουργείο και νιώθω πως μπορώ να καταφέρω τα πάντα.... Ευχαριστώ πολύ Φωτεινή για την συνεργασία και την υποστήριξη

ΧΡΗΣΤΟΣ Β.

 

 

 

 

Φωτεινή μου συγχαρητήρια για το νέο σου site diaitas.gr το οποίο είναι καταπληκτικό..Από προσωπική μου εμπειρία με έχεις μάθει να τρώω σωστά και αυτό είναι το βασικό λάθος που έκανα και κάνουμε όλοι, χωρίς να το γνωρίζουμε ..ελπίζω μέσα από τη προσπάθεια σου αυτή,τις συμβουλές σου και τις προσωπικές συναντήσεις βέβαια ( γιατί όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι) να μάθουν όλοι να τρώνε σωστά και να το κρατήσουν και μακροπρόθεσμα..

ΣΟΦΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ

 

 

 

Το κλίμα των συναντήσεων ήταν πολύ ευχάριστο!

Το πρόγραμμα διατροφής ήταν ολοκληρωμένο με γεύματα χορταστικά και γευστικά! 

Η διαιτολόγος μου με βοήθησε να τρέφομαι καλύτερα, πιο υγιεινά, να καταλάβω τη σημασία και τα ωφέλη της σωστής διατροφής κι  έμαθα να τρώω φρούτα και λαχανικά. Μέσω του προγράμματος διατροφής-δίαιτας που έκανα για απώλεια βάρους, πρόσθεσα καινούριες γεύσεις και νέα φαγητά στη διατροφή μου χωρίς όμως να αναγκαστώ να φάω κάτι που δεν μου άρεσε!

ΠΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

 

 

Σ΄αυτούς τους 3  μήνες που έκανα δίαιτα έζησα μερικές  από τις καλύτερες στιγμές στη ζωής μου. Ενώ έκανα την διατροφή μου όσο καλύτερα  μπορούσα , πέρασα ωραία αρχικά με την διαιτολόγο μου και στη συνέχεια με το σώμα μου , γιατί έβλεπα βελτίωση βδομάδα-βδομάδα, χάνοντας συνέχεια κιλά και λίπος . Τη διαφορά στο σώμα μου την είδα από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν το έβλεπα μόνο εγώ αλλά και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα .Μπορεί να ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα που δεν είχα ξανακάνει στη ζωή μου, αλλά τα κατάφερα χάριν σε εσάς. Όσες φορές είχα προσπαθήσει  μόνη μου δεν έκανα απολύτως τίποτα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθεια και την υπομονή σας. Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα την συνεργασία μας και ελπίζω και εσείς το ίδιο !

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ