ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    To διαιτολογικό γραφείο  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ βρίσκεται στην Νίκαια απέναντι από το γενικό κρατικό νοσοκομείο στην οδό Π. Ράλλη 146 & Τερψιθέας 2 στον Α' όροφο. Εξυπηρετεί περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας τον Πειραιά και τα δυτικά προάστεια(Νίκαια, Πέραμα, Κορυδαλλό, Ρέντη, Αιγάλεω). Σε ένα φιλόξενο και οικείο χώρο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα  αλλά και με την ανάλογη θετική διάθεση για να αντιμετωπίσουμε μαζί, οτιδήποτε έχει να κάνει με την διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου. 

        Η Σύγχρονη Διαιτητική είναι το διαιτολογικό γραφείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε εάν θέλετε να χάσετε βάρος, να βελτιώσετε δείκτες υγείας ή να αποκτήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Λειτουργεί από το 1997 παρέχοντας με επιτυχία όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες γύρω από τη δίαιτα-διατροφή.

Καλωσήρθατε!

Εργάστηκα  από  τον Σεπτέμβριο του 1993 και για 4 περίπου χρόνια στο ινστιτούτο Vita Plus της Νίκαιας ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ,υπεύθυνη του κέντρου και προϊσταμένη του διαιτολογικού τμήματος. Κατόπιν με χαρά και ενθουσιασμό, ξεκίνησα το προσωπικό μου γραφείο πάντα με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή και υγεία. Έκτοτε στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης, συμμετέχω σε επιστημονικά συνέδρια διαιτολογίας, παχυσαρκίας, παθοψυχολογίας της διατροφής. Με την πείρα και την εμπειρία των  χρόνων,αλλά παρ'όλα αυτά αμείωτο τον αρχικό μου ενθουσιασμό, απέκτησα το 2014 δίπλωμα στο life coaching, μέθοδος πρωτοποριάκη στη Ελλάδα, έτσι ώστε να μπορώ να προσεγγίσω ολιστικά τις διατροφικές συμπεριφορές των πελατών μου. Κι επειδή το μέλλον όπως όλοι ξέρουμε είναι τα παιδιά μας και προσπαθώντας να αποκτήσουμε όλοι διατροφική παιδεία, έχω συμμετάσχει σε έρευνες για την παιδική διατροφή αλλά και  στην διατροφική τους εκπαίδευση παρουσιάζοντας, σχεδόν κάθε χρόνο, σε δημοτικά σχολεία θέματα για την υγιεινή διατροφή. Πρόεδρος στο Πανελλήνιο σύλλογο Διατροφής και Διαιτολογίας για 6 χρόνια και 3 αρχαιρεσίες, υλοποιήθηκαν στόχοι για την ορθή άσκηση του επαγγέλματος  και την προαγωγή της σύγχρονης διατροφής στον ελληνικό πληθυσμό. Έτσι η πολυετής εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση αλλά και η εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση είναι κάποια  από τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ της Σύγχρονης Διαιτητικής !

 Κλείστε τώρα ραντεβού, (χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση)  και ενημερωθείτε για την διαδικασία,το πρόγραμμα διατροφής και τον τρόπο αντιμετώπισης του δικού σας αιτήματος!

Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για σωστή ισορροπημένη διατροφή έχουν  πολλαπλασιαστεί. Λόγω της εποχής και των ρυθμών που μας επιβάλλονται, είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να ακολουθούμε μία τέτοια διατροφή που θα μας βοηθά σωματικά και ψυχικά και θα κάνει την καθημερινότητά μας ευκολότερη. Έτσι, στη Σύγχρονη Διαιτητική και σε κάθε περιστατικό, βασική αρχή όλων των προγραμμάτων Διατροφής, είναι η επαρκής πρόσληψη  όλων των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη ο καθένας ξεχωριστά. Παρακολούθηση και διαιτολόγιο μπορεί να χρειαστεί οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του -από την παιδική ηλικία ή την εφηβεία έως τα βαθιά γεράματα-και για οποιονδήποτε λόγο. Ο λόγος μπορεί να είναι  βελτίωση δεικτών (όπως χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, σάκχαρο, ουρικό οξύ κ.α.), πάχυνση, κύηση και φυσικά η απώλεια βάρους. Σε κάθε περίπτωση για την επίτευξη του στόχου χρειάζεται υπομονή, συνέπεια, επιμονή, στήριξη, ενθάρρυνση και συνεργασία .Η εξατομικευμένη διατροφή είναι από τα βασικότερα εργαλεία για την επιτυχία. Έτσι πριν μπούμε στο πρόγραμμα γίνεται μία συνεδρία διάρκειας 60', αποκλειστικά για την λήψη του ατομικού ιστορικού, που εκτός από την κατάσταση υγείας, αναλύουμε τις υπάρχουσες διατροφικές συνήθειες, το τρόπο που κυλά η καθημερινότητά σας και πως αυτή επιδρά στη διατροφή σας. Όσο καλύτερη  η εικόνα  για τις συνήθειές σας, τόσο πιο κοντά σε σας θα είναι το διαιτολόγιό σας. Αυτό βοηθά να γίνει η διαδικασία της παρακολούθησης του προγράμματος ευκολότερη κι έτσι να πετύχουμε το στόχο αλλά και να αποκτήσετε καλύτερες διατροφικές συνήθειες.  Ένας από τους δικούς μου  στόχους, είναι να μάθετε από την διαδικασία αυτή, πως να αποφεύγετε λάθη του παρελθόντος και πως να υιοθετήσετε καλύτερη διατροφική συμπεριφορά  για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα που θα έχουμε πετύχει!     

   Γιατί αποδεδειγμένα η επιτυχία βρίσκεται στην εξατομικευμένη υγιεινή διατροφή. H ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με την παρακολούθηση και την ξεχωριστή, σε κάθε περίπτωση, προσέγγιση δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Με εκτίμηση

Καλούδη Φωτεινή

 

 

               

 

HOW IT WORKS
Πρόγραμμα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
DIET COACHING ολιστική αντιμετώπιση
ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ